IMK – MKB-Vangnet

Een financieel product voor zzp’ers en mkb’ers. Zelfstandigen die eigenlijk nooit ziek kunnen zijn want dan verdienen ze niets. En een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben de meesten niet omdat die heel duur is.

Deze mensen moeten er niet aan denken om een ongeluk te krijgen of een tijd in het ziekenhuis te belanden, want dat is duur. Zelfs een kind krijgen is voor hen een extra dure gebeurtenis. MKB-Vangnet is een nieuw alternatief. Een bedrijfsconstructie waarmee zij gebruik maken van het sociale vangnet, net als werknemers in loondienst. Ze treden als het ware in dienst bij hun eigen onderneming.

Wij tonen de opluchting van ondernemers. Hun emotie. MKB-Vangnet heeft hen behoed voor de angst van inkomstenverlies. Een beetje meer zekerheid voor ondernemers. We zien de zelfstandigen, met een pasgeboren kindje, in een ziekenhuisbed, op krukken. Stralend.

De call-to-action is een vragenlijst die onmiddellijk een eerste persoonlijk advies geeft over de mogelijkheden. Waarna een e-mailserie start om nader in contact te komen. Een succesvolle introductie.