Contact

Telefoon 020 894 3 498
E-mail contact@cijs.nl
Adres Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

 

Profiel van Victor Cijs op LinkedIn >>

Schrijf je in voor mijn luchtige wekelijkse Cijsmails. Vol psychologische inzichten om zelf toe te passen.

Inschrijven Cijsmails

dit veld niet invullen s.v.p.

“Waarom zou ik Cijs & Co aanbevelen? Ik denk dat Victor in staat is om heel goed te luisteren en te kijken. Hij heeft een goede open instelling. Het is zo van: luisteren, luisteren, luisteren. Victor gaat vervolgens broeden, broeden, broeden. En komt dan met iets dat klopt bij onze doelgroep en waarvan ik denk ja, dit is wat ik wil.”

Gerard Roos – directeur Stad College
Klant sinds 2017

Hassan el Hachhouchi CC

“De samenwerking met Cijs & Co is perfect. Victor is heel kritisch maar ook helpend. Hij roept dingen die ons helpen. Niet alleen wat de klant wil. Hij kan echt heel goed luisteren. En hij gaat naast je staan. Hij geeft sterk advies én weet het met zijn team in praktijk te brengen, perfect uit te rollen.”

Hassan el Hachhiouchi – directeur Calvijn College
Klant sinds 2021

“Het contact met Victor Cijs, dat is een fijne. Als wij iets willen, is het binnen de kortste keren geregeld. Hij neemt ons werk uit handen. De handelingssnelheid, gewoon heel direct op een eenvoudige manier kunnen afspreken met elkaar. Het sprankelt, dat is licht, dat is aantrekkelijk.”
Arno Raven – teamleider ARH Bergen
Klant sinds 2011

Esther Wolters-Ouburg Palet

“De samenwerking met Cijs & Co bevalt prima. Juist omdat Victor luistert, betrokken en oprecht geïnteresseerd is. Het is niet een one-man-show, het is gewoon samen. En hij werkt goed samen met de vormgever en webbouwer die we al hadden. Dat vind ik ook prima!”

Esther Ouburg – locatiemanager Palet
Klant sinds 2021

Freek op 't Einde CLA

“Er zit een sterke aanpak achter, zijn succes is niet toevallig. Cijs past principes uit de sociale psychologie toe. Het werkt iedere keer weer. Als je de naam van je bureau kunt verbinden aan wetenschappelijk inzichten die zich ook steeds weer vernieuwen, en steeds weer bijleren, dat is ijzersterk. Ook spreekt de organisatie van Cijs & Co mij aan: hij heeft geen werknemers maar een team van ervaren specialisten, allemaal zelfstandigen. Zo kan hij alles snel leveren, ook video’s, huisstijl, briefpapier, logo, banners. Dus helemaal ontzorgen. En flexibiliteit, dat bevalt me.”

Freek op ’t Einde – directeur Comenius Lyceum Amsterdam
Klant sinds 2018

Han Dieperink IMK

“In dit werk moet je ‘verend’ opvangen. Als er iemand een bal naar je gooit en je houdt je hand helemaal stil, dan doet dat verrekte pijn. Dan komt die hard op je hand. Dus je moet een beetje met je hand meeveren met die bal. En dan vervolgens kun je hem teruggooien. Dat probeer ik te doen en ik merk dat Victor dat ook doet. Hij veert mee in mijn eigenwijsheid, en dan vervolgens gooit hij de bal scherp terug. En dat is een redelijk open spel. Dus daarmee respecteert hij mijn mening en luistert daar goed naar, maar dat brengt hem niet af van zijn eigen visie.”

Han Dieperink – directeur Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf
Klant sinds 2014